ELOS Medtech Dental

We are your trusted dental partner.

Kunde

Valby Bryghus blev bygget i 2019, og er en søstervirksomhed til deres franske brasserie, som er beliggende på Valby Langgade. Valby Brasserie er inspireret af den franske kultur, som især kommer til udtryk gennem deres indretning. Valby Brasserie forhandler øl fra bryghuset, både på flaske og fad. De markedsfører 12 forskellige øltyper som er brygget med omhu og har hvert deres særpræg.

Udfordring

Valby Bryghus kom til os med et ønske om at få udviklet og designet en ny hjemmeside, samt et bookingsystem til både deres Bryghus og Brasserie. Valby Bryghus og Brasserie havde kun et site, som forsøgte at fortælle besøgende om begge koncepter. Deraf opstod et behov for at få opdelt Bryghuset og Brasseriet, sådan at de begge kunne få hvert sit domæne og site at leve på. Dette gav bedre mening for storytelling og information til de besøgende på sitet.

Tilgang

Vi gik til opgaven ved at fokusere på at give kunden større kontrol over de to brands og deres repræsentation på nettet. Vi ønskede at give Valby bryghus og Brasserie en større frihed og kontrol til at repræsentere begge brands, men med fokus på at de nemt skulle kunne identificeres som noget der hører sammen.

Løsning

Løsningen blev at skabe en enkel, informationsrig og lækker hjemmeside, hvor det visuelle var i højsædet. For at løse dette valgte vi at opdele Valby Bryghus og Brasserie, så de blev udviklet i hvert deres CMS-system. Både Valby Bryghus og Valby Brasserie blev dog udviklet i et fælles UX webdesign og CVI hvor kun farverne adskiller dem. Dette gør dem stadig tæt connected, så forbindelsen mellem forretningerne bliver tydeliggjort.

Previous
Next

Teknisk løsning

Valby Bryghus og Brasseries nye site er udviklet på PyroCMS, som er funderet på laravel framework. I dette tilfælde er det gjort headless, hvor frontend er bygget med twig. Både Valby Bryghus og Brasserie er tæt forbundne, da de linker til hinanden og deler samme webdesign. Behavior CPH har også udviklet en customized shop til Valby Bryghus, der medfører, at det er muligt at forudbestille øl til afhentning i bryghuset.

RUNE Denmark

The bond between us is what defines us.