Lad os sammen skabe digitale oplevelser der involverer.

Digital Insights

Vi kan bedst lide at arbejde på et oplyst plan. Derfor indeholder vores værktøjskasse en bred vifte af digitale analyseværktøjer, der giver os de bedste forudsætninger for at skabe løsninger, der rammer rigtigt.

BX Design

Behavioral Experience Design (BX) dækker over en bred vifte af ydelser alle funderet i data. Vi leverer blandt andet identiteter, User Experience design, UI kits samt wireframing og prototyper. Enten som nyudviklede oplæg, eller som et digital løft/opdatering af allerede eksisterende designs og identiteter.

Production

Den digitale produktion er hjertet af vores projekter. Vi sætter strøm til tanker og designs og sørger for, sammen med jer, at vælge den løsning der bedst understøtter jeres behov, om det gælder komplicerede platforme eller mindre kampagnesider.

Campaigning

Som en naturlig forlængelse af vores arbejde og forståelse af brugeren/kunden, tilbyder vi at assistere med den løbende annonceringsindsats. På tværs af de mest gængse platforme kan vi enten rådgive eller drive jeres løbende trafikskabende aktiviteter, og løbende hjælpe med optimering og rapportering herpå.

Conduct

Med denne løsning kan vi tilbyde simple webløsninger på baggrund af predefinerede skabeloner. Det giver et hurtig og omkostningslet website, men uden at gå på kompromis med kompatibilitet og fremtidige skaleringsmuligheder.

Conduct er bygget på det stærke PHP framework Laravel og med CMS’et Streams liggende lige under overfladen er mulighederne uendelige. Hvis ikke en af vores standard skabeloner passer, kan der uden de store problemer laves brugerdefinerede sektioner og moduler der giver jeres site lige præcis det udseende og funktionalitet der passer jer.