ELOS Medtech Dental

We are your trusted dental partner.

Kunde

Langkilde og søn har produceret flag siden 1938 og er i dag danmarks hofleverandør af flag. Gennem tiden har de tilføjet flere ting til deres sortiment, såsom duge og servietter, som de sælger både til privat og erhverv. Det er eksempelvis muligt for erhvervskunder at brande deres virksomhed hos Langkilde og søn, da de tilbyder mulighed for flag med logo.

Udfordring

Langkilde og søn kom i sin tid til os, med et ønske om at vækste deres b2b salg gennem google ads. Derfor startede vi samarbejdet med at fokusere på salg gennem b2b, dog havde det ikke den ønskede effekt og vi måtte derfor undervejs i processen ændre strategi.

Tilgang

Vi gik analytisk til værk i samarbejdet med Langkilde og søn. Vi ønskede at undersøge hvor i værdikæden det gik galt, om der var specifikke søgeord vi ikke favner eller deres site ikke var let tilgængeligt. Det resulterede i at vi undervejs i processen måtte ændre strategi, da vi opdagede at det gav bedre mening at satse alt på b2c kunder i stedet for b2b. Dette resulterede blandt andet i en meget bedre CPA.

Løsning

Løsningen blev at sadle om undervej og satse 100% på b2c kunder i stedet for b2b. Dertil lagde vi alt energi i google ads og facebook annoncer, samt CPA-priser. Vi havde en månedlig votering hvor vi undersøgte hvilke annoncer og produkter der klarede sig bedst, sådan at vi hele tiden kunne forberede og booste specifikke annoncer. Den månedlige votering medførte også at vi undervejs kunne udvikle nye forslag til kampagner.

Previous
Next

Teknisk løsning

Teknisk løsning skal fjernes, da det ikke er en del af denne case.

RUNE Denmark

The bond between us is what defines us.