Frontend Udvikler

Er du vores nye kollega?

Behavior CPH leder efter en agil og ambitiøs frontend udvikler til vores voksende virksomhed. Du vil blive en del af vores udviklingsteam, som leder efter den rigtige person til at være med til at løfte afdelingen til ‘Best in Class’.

Behavior CPH er et digitalt bureau placeret i hjertet af Frederiksberg. Vi beskæftiger os med digitale projekter lige fra hjemmesider, til større udviklingsprojekter med årelange perspektiver. Vi har designmæssige og kreative kompetencer, udviklings og programmerings kundskaber, og et solidt forretningsteam i huset. 

Du er den rigtige for Behavior CPH, hvis du er ambitiøs, målrettet, og altid stræber efter at levere de bedst mulige produkter. Vi bryster os af at sælge specialiserede høj-kvalitets løsninger, hvorfor du skal kunne bidrage hertil. Udover de fagligt relevante kompetencer, ser vi også gerne, at du kan fungere godt i vores team og sætter pris på et socialt arbejdsmiljø. 

Du vil i rollen som frontend udvikler blive ansvarlig for, at vi altid står knivskarpt på de løsninger, vi leverer på UX, UI, styling, og responsivitet. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med både vores backend udvikler og med det kreative team, så vi formår, at få de bedste elementer fra design bragt til live på web.

Vi ser gerne, at du har 3-5 års erfaring som frontend’er (ikke nødvendigvis fra et bureau) og formår at være med til at sætte standarden for Behavior CPH og de projekter, vi er involverede i. 

Kvalifikationer og hertil relateret vil være:

  • Du har passion for kvaliteten i dit arbejde
  • Du formår at arbejde i teams, men samtidigt kan arbejde struktureret og selvstændigt med egne opgaver
  • Du har en stærk forståelse for de gængse programmeringssprog, blandt andre html, CSS, JavaScript, og meget gerne Twig og VueJS
  • Erfaring med CMS-systemer såsom WordPress og PyroCMS er en fordel, da flere af vores projekter bygger herpå
  • Du har forståelse for, og kendskab til PHP og herunder Laravel, som danner grundlaget for vores større løsninger. Denne del er vores backend’er ekspert i, men en forståelse for sproget og funktionaliteten er nødvendig

Tiltrædelse: løbende

Hvis stillingen og indholdet lyder interessant for dig, hører vi meget gerne fra dig på job@b-cph.com. Vedhæft gerne motiveret ansøgning, CV samt 2-3 relevante referencer fra tidligere arbejde.

Har du spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Rasmus Lund-Hansen på rlh@b-cph.com eller +4522171507.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Behavior CPH