Digital Projektleder

Er du vores nye kollega?


Stillingen er lukket for ansøgninger.

Behavior CPH søger en dygtig og struktureret projektleder til en fuldtidsstilling.  Vores kontor er beliggende i hjertet af Frederiksberg.

Hvis du bliver motiveret af at sikre gnidningsfrie forløb på kundeprojekter og kan se dig selv som en vigtig del af Behavior CPHs videre rejse og udvikling, så er det nu, du skal læse videre.

Hvad består jobbet af?

Som projektleder hos os kommer du blandt andet til at indgå i den daglige dialog med vores kunder. Du bliver sat i spidsen for - sammen med resten af holdet - at omsætte idéer og problemstillinger til eksekverbare processer og skal sørge for, at vi leverer projekter af høj kvalitet indenfor de fastsatte rammer.

Da vi lever af at servicere en bred pallette af kunder i forskellige brancher, har jobbet i sin natur også berøring med analyse, udarbejdelse af løsningsbeskrivelser og strategiske samt taktiske afsæt.

Hvem er du?

Du er på udkig efter en stilling med ansvar og udviklingsmuligheder

Du er en udpræget team-player, og passer ind i et socialt arbejdsmiljø og kan finde energi i en til tider travl og omskiftelig hverdag.

Vi forestiller os, at du har en solid baggrund i den digitale verden og har erfaring med projektarbejdet omkring webudvikling og UX fra tidligere stillinger. Planlægning, eksekvering og opfølgning er nøgleord, der hjælper os med at styre dagligdagen. Derudover har du også erfaring med NewBizz-arbejde samt on-boarding af nye kunder.

Du har stærke kompetencer inden for formidling af til tider komplekse budskaber, på både dansk og engelsk og kan tilgå problemstillinger analytisk og strategisk.

Det er vigtigt for os at du,

  • er struktureret og har passion for kvaliteten af dit arbejde.
  • er en tryghedsskabende profil der har kundens behov i fokus og kan skabe ro i travle hverdage.
  • er bekendt med begreber som SEO, PPC, analyse, strategi og brugerrejser.
  • har erfaring med budgettering og projektøkonomi.
  • har erfaring med NewBizz, opgaveestimering og tilbud.
  • har stærke PowerPoint og præsentationsegenskaber og generelt et indgående kendskab til Office 365. Erfaring med projektstyrring i Jira er en fordel, men ikke et krav.
  • er flydende skriftligt og i tale på både dansk og engelsk.
  • er proaktiv, selvstændig og kan nikke genkendende til indstillingen: ’det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af’.

Vores kultur

Vi har en afslappet kultur med højt til loftet og sætter pris på kolleger, der kan bidrage positivt hertil. 

Vi arbejder altid på tværs af kompetencer og fordrer det gode samarbejde og et miljø hvor alle føler sig hørt.

Udover det faglige, er der bestemt også plads til en fredagsøl, vin, bordfodbold og hygge – med andre ord, det skal være sjovt at gå på arbejde!

Tiltrædelse

Efter aftale, vi leder efter den hélt rigtige kollega.

Ansøgningsproces

Ansøgningsfrist og samtaler vil være løbende.

Mener du at ovenstående passer perfekt på dig, så tøv ikke med at fremsende en motiveret ansøgning samt CV til job@b-cph.com - vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så kontakt Rasmus Lund-Hansen, rlh@b-cph.com eller 2217 1507.


Virksomheden

Behavior CPH blev grundlagt i 2017 og er på kort tid vokset til at være et bureau bestående af 10 glade kolleger på Frederiksberg. Vores DNA bygger på den menneskelige digitale adfærd og som en del af værktøjskassen fylder brugervenlighed og Neuro Science meget i vores tilgang og måde at udvikle projekter på.

Vi leverer end-to-end løsninger til B2C og B2B markedet med fokus på den gode proces, og begynder altid vores arbejde med en grundig forståelse for kundens forretning og behov. Vores kerne er digital konceptudvikling, UX design og teknisk udvikling, men som bureau rummer vi langt flere kompetencer, som er med til at skabe de unikke produkter, der kendetegner vores virksomhed.

Opslået: 23. januar 2020