Digital Designer

praktikantstilling

Er du ved at uddanne dig indenfor digitalt design, og nået til at skulle i praktik? Så er det måske dig vi leder efter! Læs videre, hvis du ønsker en praktikplads, hvor der er rig mulighed for udvikling, hvor du ikke får kedelige opgaver, og hvor det sociale arbejdsmiljø vægtes højt! 

Hvem er Behavior CPH og hvorfor skal vi bruge en digital designer?
Behavior CPH er et digitalt bureau placeret på Frederiksberg. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres digitale strategi, tilstedeværelse og performance. En stor del af vores arbejde omhandler udvikling digitale designs: Her kommer DU ind i billedet! Vi mangler nemlig en super kreativ digital designer, der er ivrig efter at lære mere og byde ind med gode og kreative (og gerne lidt skæve en gang imellem) ideer. Vores praktikforløb har til formål ikke blot at beskæftige dig i de nødvendige uger, men forhåbningsvis føre til fast ansættelse hos os. Derfor leder vi løbende efter de helt rigtige kandidater at tilføje til vores hold. I nedenstående kan du læse lidt mere om, hvem vi er, og hvad vi forventer af dig. 

Hvordan er det at arbejde hos Behavior, og hvad skal du lave?
Vi er et relativt ungt bureau som lægger rigtig stor vægt på det sociale. Vi forsøger at skabe en kultur, hvor alle bliver hørt, så alle de gode ideer får en chance. Vi har samlet en lille liste over vores egne favoritter på kontoret:

 • Bordfodbold
 • Frokostordning
 • Fleksible arbejdstider - hvis der eksempelvis er kommet nyt afsnit af Ex on the Beach
 • Central beliggenhed
 • Gode kollegaer
 • Kaffe og the (og nogle gange kage!)
 • Masser røverhistorier 

Som praktikant hos os får du mulighed for selv at sætte niveauet for din involvering i vores daglige arbejde. Såfremt du har lyst, og har evnerne til at løfte opgaven, er det altså op til dig selv, hvor meget du skal være med på projekterne. Vi arbejder med mange forskellige typer projekter: Det kan være alt fra udvikling af designs til nye hjemmesider til labels eller flyers. Vi arbejder også med kunder, der har brug for en helt ny identitet, med alt hvad det indebærer. Vi sørger selvfølgelig for at sætte dig ind i tingene – og hjælper gerne når du støder på udfordringer. Det kræver dog både gå-på-mod og lyst for at lykkedes som praktikant hos os, da vi bruger praktikforløbet som rekrutteringsproces mod fastansættelse.

Kvalifikationer og daglige opgaver
Vi har som udgangspunkt ikke verdens højeste krav, da vi er bevidste om, at du er i gang med din uddannelse, men dit "grafiske øje" skal være i orden. Hvad vi dog forventer er, at du er mødestabil, har mod på at kaste dig over opgaver, du måske ikke kender svaret på, og at du har lyst til at imponere os! Dertil forventer vi selvfølgelig et vist kendskab til kerneområderne for en digital designer. Du ville derfor være den perfekte kandidat for os, hvis du har forståelse og mod på at lære og hjælpe med følgende:

 • Adobe Creative Cloud, herunder især XD.
 • UI Design - lige fra indledende skitser, over klikbare prototyper, til pixelperfekt design overleveret til udviklere. 
 • Digitalt content fra et user experience design perspektiv, samt inddragelse af brugeroplevelser på kreativ vis.
 • Udarbejdelse af banner ads og landingpages.
 • Vedligeholdelse og udvikling af vores designsytemer i overensstemmelse med brand guidelines.
 • Deltage i workshops og præsentation af digitale løsniger for kollegaer.
 • Feedback og sparring til vores udviklere på implementeret design.

Hvis et praktikforløb hos Behavior CPH kunne være noget for dig, må du meget gerne sende en ansøgning til os på job@b-cph.com – inkluder gerne referencer fra tidligere arbejde eller andet du synes, vi skal se.