Velkommen

Velkommen til Velkommen.

Kunde

Velkommen er et grønt energiselskab med en mission om at gøre tilværelsen billigere og grønnere for alle. Velkommen producerer strøm fra grønne energikilder, som danske vindmøller og norske vandkraftværker. Dette gør de blandt andet for at imødekomme deres kunders behov, og for at tilbyde billig el til hjemmet.

Udfordring

Velkommen mødte os med et ønske om at få udviklet en enkel og overskuelig hjemmeside, som de selv kunne vedligeholde. Dertil havde de et behov for et nyt integrationssystem, der kunne integreres op imod TDC’s database.

Tilgang

Ved det indledende møde med Velkommen, ønskede vi først og fremmest at sætte os ind i, hvad Velkommen sælger og hvor de gerne ville stå i markedet. I et tæt samarbejde lagde vi derfor en plan for deres nye identitet og digitale tilstedeværelse.

Løsning

Løsningen blev at udarbejde en plan for Velkommen’s nye identitet og digitale tilstedeværelse. Dertil udviklede vi et indbydende og overskueligt design, ved at designe nye ikoner, farver, font og fotos, med henblik på, at forbedre brugerrejsen på hjemmesiden. Dette var også for at tilgodese nye potentielle kunder, som ikke kendte Velkommen i forvejen.

Teknisk løsning

Den tekniske løsning var baseret på PyroCMS, hvortil der blev udviklet et customized API-modul til at integrere mod CompanyMobile. Integrationen var baseret på XML-RPC. Vi udviklede også et shopmodul, hvor de kunne vedligeholde de kampagner og produktpakker i PyroCMS.

ELOS Medtech Dental

We are your trusted dental partner.