RUNE Denmark

The bond between us is what defines us.

Kunde

RUNE Denmark er et dansk brand der sælger high-end hundekurve lavet i høj kvalitet. Teamet bag RUNE Denmark er opvokset med en kærlighed for kæledyr, hvilket har ført til en ambition om at skabe en high-end hundekurv. RUNE Denmarks hundekurve er lavet med fokus på, at de skal kunne komplimentere resten af deres kunders interiør og boligdesign.

Udfordring

RUNE Denmark kom til os med et ønske om at få lavet en ny hjemmeside, hvor de kunne sælge deres nye luksus hundekurv. Derudover havde de brug for hjælp til at skabe content til deres nye site, så deres hundekurvs flotte detaljer kunne blive sat i fokus.

Previous
Next

Tilgang

Kommunikationen mellem RUNE Denmark og os var igen i højsædet, for at finde ud af, hvordan vi bedst kunne hjælpe dem. Vi havde et tæt samarbejde, hvor vi kunne tilbyde RUNE Denmark kreativ sparring, så vi i fællesskab fik skabt et site og univers der passede til deres brand.

Løsning

For at opfylde RUNE Denmarks ønsker, hjalp vi dem med at få implementeret en velfungerende online shop. Derudover hjalp vi, i samarbejde med fotograf og stylist, med at arrangere et image shoot af den nye hundekurv. Shootet havde til formål at vise hundekurvens flotte detaljer. Derfor blev shootet arrangeret i herskabelige omgivelser, hvor design og indretning komplimenterede RUNE Denmarks luksuriøse hundekurv. Billederne bliver brugt som både content til RUNE Denmarks site og deres sociale medier.

Teknisk løsning

Vi hjalp RUNE Denmark med at konfigurere en simpel Shopify løsning, med implementering af deres identitet. Siden er bygget med fokus på produktvariabler, og er fuldt integreret med Google Ads, Shopping og Facebook Business Manager produkterne.

Chateau du Gué Aux Biches

Uniquely Spacious, Beautifully Historical.