Det Gode Testamente​

Hvor meget ved du om de danske arveregler?

Kunde

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 42 af Danmarks største velgørende organisationer. De arbejder for at skabe oplysning om det at påtænke en velgørende organisation i et testamente. Hos Det Gode Testamente har du mulighed for at få rådgivning og klarhed over de mange muligheder og de gældende love i Danmark.

Udfordring

Det Gode Testamente arbejder løbende med forskellige oplysnings tiltag og da de tilbage i 2018 stod overfor at vælge samarbejdspartner til håndtering af online medier, blev vi valgt som underleverandør på Facebook, Google Ads og Display annoncering.

Tilgang

Vores tilgang har været analytisk og med fokus på målgruppens onlineadfærd, på både Det Gode Testamentes egne kanaler, samt generelle markedsdata. Ud fra disse har vi de seneste år, løbende arbejdet med optimering og anbefalinger til udvikling af indsatserne på online medier og egne kanaler.

Løsning

I dag håndterer vi Det Gode Testamentes online annoncering på flere kanaler. Vi afrapporterer og udvikler indsatser og annoncemateriale løbende. Den gode sparring og lysten til at lykkes sammen har indtil videre båret samarbejdet ind i fjerde år og det er en kunde vi er særdeles stolte over at arbejde sammen med.

Previous
Next

Teknisk løsning

Denne skal slettes – vi har ikke rigtig en teknisk løsning.

RUNE Denmark

The bond between us is what defines us.