Chateau du Gué Aux Biches​

Uniquely Spacious, Beautifully Historical.

Kunde

Chateau du Gué Aux Biches er et smukt slot beliggende i Normandiet, Frankrig. Slottet blev købt af tidligere Lyngby-Taarbæk borgmester og hans mand i 2017, hvorefter det blev renoveret med respekt for historien og de originale detaljer. Deres fælles ønske var, at bringe det tilbage til dets tidligere storhed. Slottet skal åbne som et high-end bed and breakfast, hvor der er sørget for afslapning i de smukkeste Franske omgivelser.

Udfordring

Chateau du Gué Aux Biches ejere kontaktede os med et ønske om en hjemmeside, der også indeholder et bookingsystem, så deres kunder kunne booke et ophold på det smukke slot. Hjemmesiden skulle være færdigudviklet, så den var klar til, at de åbnede hotellet.

Tilgang

Vi startede samarbejdet med Chateau du Gué Aux Biches med et indledende møde, så vi kunne sparre og høre om deres ideer. God kommunikation var fra starten af vigtig, da det sikrede, at det færdige resultat blev udarbejdet med udgangspunkt i deres ønsker og visioner.

Løsning

Udover at få udviklet en hjemmeside med et bookingsystem, hjalp vi også med en content opgave. Vi fik sendt et hold af dronespecialister til det smukke slot i Frankrig, hvor der blev filmet videoer af slottet, værelserne og de flotte omgivelser. Videoerne blev efterfølgende brugt til content på hjemmesiden og sociale medier.

Teknisk løsning

Chateau du Gué Aux Biches hjemmeside er udviklet på PyroCMS som er funderet på laravel frameworket, med vores egne Counduct moduler.

Til deres PyroCMS er der blevet udviklet et fuldt customized bookingsystem, der kan håndtere bookingforespørgsler baseret på datoer samt håndtere tjek-ud/tjek-ind kompleksitet. Derudover er der sat diverse automatiserede mailflows op til bookingsystemet, blandt andet bookingforespørgsels bekræftelser og annulleringer.

Velkommen

Velkommen til Velkommen.